8 Dec 2020

N-Power: If You Have Not Received Verification Email

If you are yet to receive the verification email after signing up for the NEXIT portal send the following informations below to:

support@n-sip.gov.ng


N-Power Registration number: 


First Name:


Middle Name:


Surname:


Date of Birth:


BVN:


State of Residence:


LGA of residence:


Address when registering for the N-Power program:


Programme:


Batch: 


Old Email Address:


New Email address:


Phone Number:




Regards



NSIP Team 

N-Power: How To Answer Some Technical Questions On NEXIT Portal

Below are some of the questions and how to answer them :


1) Do you have a job after exiting from the N-Power Programme?

ANSWER: No


2) What type of job?

ANSWER: Self-employed


3) During the N-power programme, did you acquire a skill?

ANSWER: If you do say Yes, if not say No


4) Do you have an existing business?

ANSWER: No


5) Do you have any business idea you intend to start?

ANSWER: Yes


6) Do you desire to own a business venture?

ANSWER: Yes


7) Do you need a loan for your business venture?

ANSWER: Yes


8) Would you like to participate in a digital and e-commerce skills acquisition training programme?

ANSWER: Yes


The "Add any additional info" part is where you should sell yourself properly but keep it short. Tell them about the Category of N-Power you were enrolled in and if you want to be transitioned in that part. If not leave it blank.

Featured post

Greenpeg Graduate Trainee Program

About Greenpeg Nigeria Limited  Greenpeg Nigeria Limited offers engineering, procurement, construction, installation, operations and mainten...